Lilltoan

Tro det eller ej, men vi har kommit till ett roligt ögonblick i renoveringen nämligen att lilltoan är nästintill användbar. Just nu väntar vi på att rörmokarn ska koppla på vattnet. Dock har papporna genomfört en test-spolning med en hink vatten i toaletten och det höll tätt (tror jag)!
Vi har valt att sätta in ett el-element och ett vattenburet pga att fjärrvärmen stängs av när det är 12 plusgrader ute. I källaren är det rätt kallt även om det är varmt ute, så för att inte frysa häcken av sig när man sitter på kontoret och går på toaletten så har vi kopplat in element av varje sort.



Återigen kallades Freddan in när det skulle läggas golv. Den här gången var det lite mer avancerat då man skulle "mönsterpassa", men det gick ju galant!



Freddan i sin tur hade kallat in Claes som fick roa sig med att skruva ihop kommoden som tvättstället ligger på.



Bröderna Häggström hjälptes åt att fixa och trixa med golvet.



Tada! Nu kan man rakt se vad detta rum ska föreställa. Det har även tillkommit ett vattenburet element på den högra väggen.



Betongglaspelaren sett inifrån toan. För allas trevnad hoppas vi att vi slipper fönstertittare ;)




Pelaren sett utifrån. Det gröna till höger i bild är (på ofackspråk) en plastgrej som sitter bakom strömbrytarna och i de grå slangarna finns nya och fräscha elkablar.

Sådärja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0