Kontoret

Vår stolthet för tillfället: kontoret/förråd. Här saknas endast rör till element, dörrfoder och en liten lucka som ska täcka avstängningen för värmen i källaren (ovanför vänstra bokhyllan).



Inredningen består av två Expedit-bokhyllor, två Galant-skrivbord, två Allak-arbetsstolar och underlag till stolarna, allt från IKEA. Det fantastiska med Galant är att man kan kombinera de olika delarna så att skrivborden blir precis som man vill ha de. Vi har valt till en rundning vid ena änden och förlängt den andra. Vi valde a-ben, då de är bra mycket billigare!



Längs den ena kortväggen har vi skruvat upp sparring-skenor som vi köpt på Bula i Umeå (de är begagnade och kostade hälften så mycket, fräschade upp de med lite sprayfärg). Konsolerna och hyllorna har fungerat som butiksinredning på ICA i Nordingrå. Enligt Gustav tål de 2 ton, så vi tänkte att hyllorna får fungera som sovplats för nattgäster...blir ju bra, bara att rulla ut en madrass...nån som vill boka detta lyxiga alternativ? ;)



Vi har valt att avvakta med att sätta hyllor ända ut, kan vara bra att ställa långa saker här eller sätta upp en stång så man kan hänga saker. Just nu står det några klappstolar där. Framför hyllorna ska det upp ett draperi, hade vi haft cash hade vi lyxat på och satt dit skjutdörrar, men 'he blint nå'...inte just nu iaf.

Kontoret blev riktigt bra, tror vi är lika nöjda båda två.

Sådärja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0