Allmän uppdatering

Förutom toaprojektet har det hänt en del andra saker också...



Freddan har än en gång gjort ett toppenjobb med golvläggning. Denna gång i "källarhallen". Det blir en helt annan känsla när det ligger klickgolv istället för betong på golvet. Golvet vi har i hela källaren förutom på lilltoan är klickgolv från K-Rauta i ek-imitation, 39,90 kr/kvm.



Gustav har äntligen fått sin gräsklippare. Den köptes av Sjöbloms på ÖrnExpo, trots att Gustav var inne på en Klippo blev det en Stiga på inrådan av säljaren, men som tur är fyller de ju samma funktion...



Istället för att ägna tid åt disk som det alltid finns gott om, kopplade vi in diskmaskinen som säljarna lämnade och jag säger bara: Hurra! för gamla trotjänare. Funkar mkt bättre än nyare varianter och så skönt det är att slippa diska.



Uteplatsen har nu fått lite möbler i form av de Grythyttan Stålmöbler som tidigare prydde mormor och morfars altan. De är så sköna att sitta på och det är helt omöjligt att inte gunga när man sitter på dem... Om tiden och orken finns blir det en renovering av dessa i sommar då träet har passerat sitt bäst-före-datum. Visst blir man glad när man tittar på de?



I ena hörnet av altanen står solsoffan, som funkar utmärkt att ta sig en tupplur på, eller hur Kicki? ;)

Sov gott världen

Kommentarer
Postat av: Maia

Shaite.. Vuxenpoängen bara ökar här.. Det ser jättefint ut :D.. Får komma och våldgästa nån gång nu framöver :D

2010-05-28 @ 09:12:52
URL: http://ilfirins.se
Postat av: Kicki

JAAAAA, "PLAJJAN" är ungefär den bästa plats man kan sova på, så länge det är sol vill säga... Hoppas att man får prova grillen på "PLAJJAN" snart oxå! ;-)

2010-05-28 @ 10:48:00
Postat av: Anna

För oss blir det grillpremiär på PLAJJAN ikväll :)

2010-05-29 @ 13:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0