Dag 6

Igår tillkom ytterligare en arbetare i form av Louise! Kan verkligen rekommendera henne till den som behöver hjälp med målning :).





Taket i köket och väggarna är sig inte lika sen Louise varit här och tur är väl det. Den där hemska vinyl-70-talstapeten var så gammal att den var modern igen. Har funderat lite på vilken färg som skulle passa i köket och som tur var kom svägerskan Anna förbi och gav goda råd. Ska grunna lite på de och titta på Styleroom om det är nån man kan ta inspiration av.



Rörmokar-Per jobbade effektivt och blev, vad jag som inte är rörmokare kan se, nästan klar med lilltoan (arbetsnamnet för toaletten nere). Nu ska det dit lite väggar och golv, sen kan vi börja koppla in toalett, tvättmaskin och tvättställ.



Man tager vad man haver. Ulfs gultejp är användbar till mycket. Louise hade det angenäma problemet att få tejpa in byxorna!

Elen är färdigdragen, nu ska det sättas dit en elcentral, eluttag, strömbrytare och lite annat jox. Tänk att kunna tända ljuset som vanligt folk gör, på väggen. I bilden ovan syns det som för tillfället ger oss ström, en byggcentral. Man ska ha det lite jobbigt, för att uppskatta när det är bra.

Fridens liljor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0