Ditten och datten

Det händer inte så mycket stora saker i renoveringen just nu. Stortoan är fortfarande i fokus och där har golvet börjat tagit form och väggarna likaså. Återkommer med fler bilder när det händer lite mer där (och när jag kommit ihåg att fota...).

Här kommer lite bilder på mitt favoritmotiv: färdiga saker :)



Toarullshållaren från IKEA är monterad klar. Sedan vi var och hälsade på hos några som hade gjort om badrummet och påpekade att krokarna saknade synliga skruvar, så har jag fått en fix idé att alltid kolla på folks badrumskrokar. Det ser definitivt mer exklusivt ut om skruvarna inte är synliga, då det är lite krångligare att montera. Gjorde dock ett undantag på lilltoan där det fick bli IKEAs billigaste och den som är enklast att byta rulle på. Kändes onödigt att kosta på flera hundra för en toarulle i krom från Smedbo till lilltoan. Men i stortoan blir det garanterat en som är lätt att byta rulle på och som saknar synliga skruvar.



Krokarna till handdukarna är från IKEA och tillhör samma serie som ovanstående, men jag skulle nog inte valt dessa igen, handdukarna har en tendens att vilja åka av kroken mest varenda gång man använder den.



Lamporna i källarhallen har kommit på plats och lampan i matkällaren har även tilldelats strömbrytare. Resterande lampor tänds med stickpropp tills väggarna är målade.

Här kommer ett litet smakprov på golv- och väggmattan som kommer pryda stortoan. En lite annorlunda och spännande kombination. Den bryter av mot de traditionella mattorna med löv, blommor och pastellfärger. Var förbi hos kusin med familj igår och spanade in deras toa där de har denna kombination, det är så bra när man får se hur mattan ser ut på riktigt. Tror det kommer bli kanon i vårt badrum.






Lagom till nästa uppdatering har bloggen tillfälligt bytt skepnad från att vara en renoveringsblogg till att bli en resblogg.

Nu vankas det fruktstund i Jävre, Piteå.

Kommentarer
Postat av: Mazurkavägen 5

Hej på er !!

Vill bara önska er en skön semester.

1996 var vi till Kiruna´, åkte buss ner i gruvan på en guidad tur och for sen nya Norgevägen till Narvik.Knäppte fina kort på Lapporten.

Kramar Ingrid och Lage

2010-06-13 @ 21:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0