Första etappen

Då har vi påbörjat årets semesterresa som började med ett mindre datahaveri (enormt i Gustavs värld)... Man ska aldrig göra saker sen som kan vara av betydelse. Ska man byta operativsystem, så gör man det omgående. Som tur var hade vi vår sjöman i Sverige, så han guidade oss med högst lyckat resultat. Tack!

Första resedagen gick rakt upp till Kiruna, ungefär 9 timmars körtid, varav hälften kändes som genom enbart skog. Var rätt häftigt att köra från Gällivare till Kiruna och bara se skog och mitt i alltihop dyker det upp en stad. För de som varit till Björk kan man jämföra det med vägen från Rötjärn genom skogen och helt plötsligt dyker det upp en liten by på fyra hus. Fast i Kiruna var det en "stor" stad...



Vår kära trotjänare. Funkar både som transport, sovplats och även som viloplats under ett litet rastplatsstopp.



En vanlig syn längre upp. På Lycksele djurpark fick vi lära oss att alla renar i Sverige har en ägare. Bäst att ta fram intresseboken.





Världens mest normala bild på polcirkeln.

Angående resturen så har den blivit ändrad ganska rejält.. Istället för att söka regn i Trondheim, så söker vi solen i Askersund. Regnet kändes lagom lockande och då kom Lollo med den fantastiska idén att söka solen. Så sagt och gjort vi tog fram väderkartan och kollade vart det var mest lovande väder.

Nu blir det lunch i Sundsvall.

Kommentarer
Postat av: kickis moster

Blev det köttbullar på IKEA ?????????

2010-06-16 @ 15:24:21
Postat av: Sandra

Haha, normal var ordet :D

2010-06-18 @ 15:41:18
URL: http://sandrafackel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0