Dag 2 till ända

Så har även denna dagen börjat lida mot sitt slut. Spånskivor pryder nu väggarna i det blivande sovrummet. Tänk att få det tapetserat, målat och slipat. Likaså med köket, har packat in lite varor i skåpen ikväll och tänk vad lite det behövs för att man ska känna att man får lite ordning. 6 tappra människor dök upp idag och hjälpte oss. TACK!

Här kommer lite bilder från dag 1 och 2.



Här styr vi bohaget mot nya hemmet!



En spaljé och ett tak till garderoben fick offras för att få upp en 160's madrassbotten. Hörde många som tyckte att vi borde haft två 80's...



Luckorna är borta och ska målas, handtagen ska bytas och kaklet ska målas. Mitt lilla projekt...



Om inte vi kan komma till födelsedagsbarnet får hon komma till oss. Mina och Seb tittade förbi med tårta och fyra sorters kakor. Smaskens var det. Nästa gång vill jag se att målarkläderna är med :P



Det är jobbigt att försöka ha ett kontor i detta kaos. Men Gustav gör så gott han kan.



Anna tycker om att skruva :)



Väggen av kartonger skvallrar om hur mkt grejer vi har.



Gustav fick lov att ta sitt pick och pack och sticka till Kalix. Nån måste ju dra in pengar till hushållet...


Nu blir det sängen. Klart slut.

Dag 2

Så har vi äntligen flyttat vårt bohag till nya stället. Helt otroligt vilken arbetskraft man har bland nära och kära. Vi är så otroligt tacksamma. Det gick som hejsan att få ut kartongerna och möblerna och allt. Hade nog sjå med att förse folk med något att bära. Nä, jag är mäkta imponerad av alla hjälpare.

Efter flytten drog vi igång med renoveringen, spontan köksrenovering, byggnad av extratoalett bl.a. Nu är det färdigfikat och dags att börja igen!


Hörshej

Nytt hem, nya tag.

Ny blogg, nya möjligheter. Nytt liv. Eller iaf nytt hem. Den här tiden imorrn då är jag och Gustav ägare till vårt första riktiga gemensamma hem, som vi kommer äga tillsammans. Helt knäppt vad man kan få för sig att ge sig in på. Och det känns så bra!

Sitter just nu i Umeå i mitt korridorsrum, snart "gamla" korridorsrum. Ska snart till kvartersvärden med nycklarna och därigenom avsluta mitt Umeå-liv. Vissa delar kommer man sakna, men de är hemskt få... Men jag är glad att jag har gjort det, delat kök, städat upp efter andra, tvingats vara social. Nu är den delen förhoppningsvis avslutad för alltid.

Fridens liljor

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0